Om oss

Hösten 2017 startade vi Hoome Mäkleri. Vi ville utmana en konservativ bransch som arbetat på ett snarlikt sätt under flera årtionden.

Mattias Berggren, Mattias Jakobsson och Felix Krantz ägare av Hoome Mäkleri

Mänsklig värme och digital teknik i symbios

Hos oss hittar du hem, inte bostadsrätter, radhus eller villor. Här finns hem för stora och små. För gammal och ung. Hem för återhämtning och umgänge. Hem där du kan växa och skapa dina egna minnen.

Oavsett vilken livssituation du befinner dig i finns vi här för att hjälpa dig. Med fokus på människan och modern teknik har vi skapat en hybrid mäklartjänst för dagens moderna samhälle. Syftet är att maximera förutsättningarna till de mest lyckade bostadsaffärerna.

Vi hoppas därför att du väljer att samarbeta med oss så att du själv får möjligheten att uppleva en mäklartjänst som vi själva vill ha den. För oss och alla våra kollegor skulle det vara en stor ära att få ditt förtroende.

Kvinna vid matbord med kaffekopp som blickar ut genom fönstret

Mjukstarta försäljningen

Slipp stressen, visa ditt hem från sin bästa sida och sälj när du får bäst betalt. Med vår kostnadsfria tjänst Mjukstart® förbereder och planerar vi din försäljning i lugn och ro och säljer när du är redo.

Nästa hoome-kontor i din stad?

Vi erbjuder ett nyckelfärdigt plug-n-play-koncept för dig som funderar på eget. Kan du mäkla? Då kan du bli vår nästa franchisetagare och en del av Hoome-familjen.

Två mäklare vid en skrivbord som tittar på en skärm och diskuterar

Vill du jobba hos oss?

Vi står aldrig stilla och har som mål att växa ännu mera. Vi söker alltid efter nya kollegor, franchisetagare, partners och praktikanter till flera av våra kontor – kom och gör oss ännu bättre.

Missa inte ditt drömhem

Låt oss hjälpa dig att hitta det hem du har drömt om. Ta hjälp av våra mäklare.


Där du trivs, där är ditt hem

Min plats

© 2023 Hoome Mäkleri

Hittat något fel?