Kajsa Barkholt Nord,
ansvarig mäklare

Är du intresserad att veta mera, lägga ett bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?

Utgångspris6 950 000 kr
Typ1-familjs friliggande villa
Boarea170 m²
Biarea60 m²
Tomtarea226 m²
UpplåtelseformFriköpt

Kålhagsgatan 5, Hudiksvall

Sällsynt chans till ytterst välrenoverad sekelskiftesvilla mitt i stan!

Mjukstart

Det här hemmet har mjukstartat sin försäljning. Det innebär att det ligger ute som en kommande försäljning och ännu inte ligger ute på den öppna marknaden. Viss information och bilder kan saknas. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer.

Vill du också mjukstarta din försäljning? Läs mer om Mjukstart®.

Hemmet är förbesiktat

Det innebär ökad trygghet för dig som köpare. Besiktningsprotokollet kan du ta del av hos ansvarig mäklare.

Mjukstart

Det här hemmet har mjukstartat sin försäljning. Det innebär att det ligger ute som en kommande försäljning och ännu inte ligger ute på den öppna marknaden. Viss information och bilder kan saknas. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer.

Vill du också mjukstarta din försäljning? Läs mer om Mjukstart®.

Hemmet är förbesiktat

Det innebär ökad trygghet för dig som köpare. Besiktningsprotokollet kan du ta del av hos ansvarig mäklare.

Beskrivning

Unikt tillfälle - vi har glädjen att presentera en underbar sekelskiftesvilla i modern tappning, i absolut toppskick på mycket central adress i Hudiksvall. Här har ingenting lämnats åt slumpen och den pampiga villan är välrenoverad in i minsta detalj från 2015 och framåt.

Såväl det yttre med tak, fönster och fasad som den inre boendemiljön med kök, badrum har renoverats och ger ett komplett hem med oerhört hög standard och komfort för den som flyttar in. Dubbeltomt med stort varmgarage om 60 kvm + 60 kvm carport, en dröm för bilägaren mitt i stan där det annars är svårt att hitta ett hem med bra parkeringsmöjligheter.

Perfektion är ett ord som kan användas ofta i detta hem. Redan innanför dubbeldörrarna i entrén slås du av den tilltalande öppna planlösningen och de minutiöst genomtänka, påkostade materialvalen som återspeglas i i hela huset. Här kan du till exempel njuta av ett bad intill kakelugnen i det stora badrummet, laga middagar för många och umgås i de stora öppna ytorna som präglar bägge våningsplan. Vattenburen golvvärme i hela huset, FTX-system och integrerade högtalare är några av de saker som gör att du upplever känslan av ett nybyggt hem men med äldre charm.

Lättskött tomt med vackra stenläggningar och planteringar. Innergårdskänsla med fin inramning där du kan njuta av sol hela dagen från din egna oas mitt i stan. Två uteplatser på vardera sida om entrén varav ett trädäck samt den väl tilltagna balkongen på övre plan erbjuder flertalet umgängesytor även utomhus. Ett centralt toppläge i mysiga kvarter där du med en kort promenad tar dig in till centrum, runt kärleksstigen vid Lillfjärden eller till Borgarparken som ligger i närheten. Mindre än 10 min promenad till tågstationen.

Välkommen att anmäla ditt intresse till oss och boka en privat visning, detta är ett hem du inte vill missa!

Grundinformation

Fastighetsbeteckning
Barnhemmet 5
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Boarea
170 m²
Biarea
60 m²
Areakälla
säljarens information
155 kvm (taxeringsinformation) + 15 kvm utbyggnad (entré/hall)
Förbesiktad
Ja

Interiör

Byggnad

Tomt

Ekonomi

Hudiksvall

Här bor drygt 37 000 glada invånare, varav 15 000 i Hudiksvalls tätort. Kommunen rymmer en storslagen och varierande natur med berg, skogar, sjöar, hav och ett levande jord- och skogsbruk. Skärgården med över hundra öar inbjuder till bad, båtliv och fiske. Vintertid finns härliga isar för långfärdsskridsko, isjakt och isfiske. Stoltheten över vårt rika och levande kulturarv går inte att ta miste på. Ett besök i en av alla våra Hälsingegårdar, är ett besök i svunna tiders hantverk, inredning och design.

Hudiksvall är Norrlands näst äldsta stad. 1582 fick staden sina stadsprivilegier av Johan III. Hudiksvall har alltid varit en hamnstad, där fiske och handel varit viktiga näringsgrenar som bidragit till expansiv utveckling. Idag finns minnen kvar från den tiden, såsom strömmingssundet och sjöbodarna vid Möljen, med anor från 1600-talet. Fiskarstan med sina karaktäristiska trähus och inbyggda gårdstomter, där fiskarna bodde vintertid är ett annat exempel, liksom hamnområdet med sjömagasin och tullhus från 1880-talet. Idag finns ett antal stora och internationella kända företag i kommunen. De mest framstående näringarna finns inom skogsbruk och skogsindustri, hydraulik och fiberoptik.


Kommunikation

Ett väl fungerande kommunikationsnät med buss och tåg tar dig enkelt dit du vill.


Närservice

Något du funderar över?

Är du intresserad att veta mera, lägga ett bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?

Kajsa Barkholt Nord, ansvarig mäklare

Reg. Fastighetsmäklare

Franchisetagare Hälsingland

076–492 69 52

kajsa.b.nord@hoomemakleri.se

Maya Sundlöf, extra kontakt

Reg. Fastighetsmäklare

Franchisetagare Hälsingland

076-4926951

maya.sundlof@hoomemakleri.se

Boendekalkyl

Räkna på detta hem

kr
kr%
kr
%
Lånebelopp
5 907 000 kr
Ränta/månad
0 kr

Välj vilken ränta du vill räkna med på ditt bolån. Mer information om vilken ränta du kan få på ditt bolån hittar du hos din bank.

Glöm ej att testa en lite högre ränta för att beräkna om hushållet klarar en framtida förändring av räntenivån.

Ränteavdrag
0 kr

Ränteavdraget innebär förenklat att 30 % av den totala räntekostnaden kan dras av som skattereduktion från dina inkomster. För belopp över 100 000 kr är skattereduktionen 21 %.

Amortering
0 kr

Amortering är en återkommande avbetalning på ditt bolån. Beloppet betalas ihop med räntan och vanligtvis sker det månadsvis.

Hur mycket hushållet behöver amortera på bostadslånet beror på belåningsgraden och hushållets totala inkomst.

Bolån som utgör mindre än 50% av bostadens värde - 0% i amortering. Bolån mellan 50 - 70% av bostadens värde - 1% i amortering. Bolån som utgör mer än 70% av bostadens värde - 2% i amortering.

Utöver detta behöver hushållet amortera ytterligare 1% per år om lånet är på mer än 4,5 gånger hushållets totala årsinkomst före skatt.

Exempelkostnad

0 kr/mån

Missa inte ditt drömhem

Låt oss hjälpa dig att hitta det hem du har drömt om. Ta hjälp av våra mäklare.