Felix Krantz,
ansvarig mäklare

Är du intresserad att veta mera, lägga ett bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?

Avgift4 024 kr
Antal rum3 st
Boarea80,2 m²
Våning2 av 3
BalkongJa

Fridhemsgatan 94B, Skönsmon

Toppfräsch trerummare i populära BRF-Katten!

Mjukstart

Det här hemmet har mjukstartat sin försäljning. Det innebär att det ligger ute som en kommande försäljning och ännu inte ligger ute på den öppna marknaden. Viss information och bilder kan saknas. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer.

Vill du också mjukstarta din försäljning? Läs mer om Mjukstart®.

Mjukstart

Det här hemmet har mjukstartat sin försäljning. Det innebär att det ligger ute som en kommande försäljning och ännu inte ligger ute på den öppna marknaden. Viss information och bilder kan saknas. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer.

Vill du också mjukstarta din försäljning? Läs mer om Mjukstart®.

Beskrivning

Välkommen att trivas i denna väldisponerade femrummare i eftertraktade BRF Katten, med ett generöst kök och en rymlig balkong som erbjuder en ljuvlig utsikt över Sundsvallsbron.

Nu finns chansen att förvärva detta hemtrevliga boende som erbjuder två ljusa och fina sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt god plats för större säng och diverse möblemang. Ett stort härligt vardagsrum med goda sociala ytor, stora fönsterparti med en fenomenal utsikt som vetter mot Sundsvallsbron. Ett helkaklat badrum med bekvämligheter som duschhörna, upplyst spegelskåp och rymlig förvaring i kommod, badrummet renoverades 2020. Köket är bostadens hjärta och här finns gott om arbetsyta samt generöst med förvaring i över- och underskåp. Från köket kan du trivsamt skåda Södra bergets slalombacke under vintertid och härlig grönska under vår samt sommarmånaderna. Detta är ett mycket trivsamt boende med gott om sällskapsytor för alla att umgås. Fantastisk balkong med trevligt norrläge återfinns från bostadens större sovrum, här kan du njuta av härliga sommarkvällar eller häftigt norrsken som skymtats under vintertid. Inom föreningen diskuteras det just nu om att glasa in balkongerna vilket kommer höja trivseln ett extra steg. Till bostaden hör det till två väl tilltagna förråd som återfinns på källarplan, ett vanligt förråd om 3-4 kvm och ett matkällarförråd.

Här bor du i den välskötta Riksbyggenföreningen BRF Katten som innefattar 151 bostadsrätter, 4 lokaler fördelat på 5 fastigheter med byggår från 1969. Föreningen har en god ekonomi och sköter sin fastighet med bästa omsorg. Löpande renoveringar har skett av fastigheten såsom stambyte, takrenoveringar, balkongunderhåll samt fönster har utförts mellan mitten av 1980-talet till dagens datum, se exakta datum i senaste årsredovisningen. I föreningen finns bastu, gym, övernattningslägenhet och tvättstugor att nyttja.

Med goda kommunikationer och utmärkta cykelvägar tar ni er enkelt ner på stan. Runt hörnet finns vårdcentral, skolor, dagis, matbutiker, spelbutik, vårdcentral, restaurang m.m. Skönsmon ligger nära fantastisk natur, fina promenadstråk och endast ett stenkast från skidbacken Södra berget som även erbjuder spa och diverse aktiviteter.

Varmt välkomna på visning!

Grundinformation

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelsefrom
Bostadsrätt
Våning
Våning 2 av 3
Antal rum
3 st
Boarea
80,2 m²
Areakälla
Föreningens information
Lägenhetnummer förening
1204
Lägenhetnummer register
1102

Interiör

Byggnad

Ekonomi

Bostadsrättsförening

Dokument

Skönsmon

Skönsmon ligger mellan Södra Stadsberget och Sundsvallsfjärden. I öster gränsar stadsdelen till Kubikenborg, i väster till Östermalm. Enstaka hus från äldre tider finns kvar i stadsdelen, men den dominerande bebyggelsen är flerfamiljshus (låghus) och mindre villor från 1950-talet och framåt. Visuellt domineras stadsbilden av stadsdelens enda 12-våningshus. Ett omtyckt bostadsområde med närhet till slalombackar och längdskidspår, elljusspår och utsikt över bron och Sundsvallsfjärden.

Kommunikation

Avstånd till centrum är cirka 1,5-3 km och restiden ungefär 10 min.


Närservice

Parkering

Övrigt

Något du funderar över?

Är du intresserad att veta mera, lägga ett bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?

Felix Krantz, ansvarig mäklare

Reg. Fastighetsmäklare

Head of Sales & partner

070–360 04 09

felix.krantz@hoomemakleri.se

Missa inte ditt drömhem

Låt oss hjälpa dig att hitta det hem du har drömt om. Ta hjälp av våra mäklare.